خودرو بر کفی تهران #9ایمنی کیسه هوا،چگونه از آسیب کیسه هوا جلوگیری کنیم؟

خودرو بر کفی تهران

خودرو بر کفی تهران


خودرو بر کفی تهران . حتما به خوبی می دانید که ایربگ یا ایربگ نصب شده در خودرو . یکی از بزرگترین و مهم ترین دستاوردها در زمینه ایمنی خودرو است. با این حال، ایمنی ایربگ ها موضوعی است که بسیاری از سرنشینان و رانندگان خودروهای امروزی با آن مخالف هستند. بسیاری از ما این سوال را مطرح کرده‌ایم. که آیا این ابزارهای ایمنی، کیسه‌های هوا، می‌توانند باعث آسیب یا حتی مرگ سرنشینان خودرو شوند؟ چگونه از آسیب های کیسه هوا در امان بمانیم.؟  کفی خودروبر را در این مقاله از خودروبر ارسلان با ما بررسی کنید.1- خودرو بر کفی در تهران

فهرست مطالب

من در مورد اهمیت کیسه هوا صحبت می کنم

خودروبر کفی تهران ، ایربگ خودرو چگونه کار می کند ؟

اما آیا کیسه هوا در خودروها واقعا خطرناک است؟ کفی خودرو بر

کیسه های هوا نیروی زیادی در حین کار ایجاد می کنند

چگونه آسیب  ناشی از کیسه هوا را کاهش دهیم؟ خودروبر کفی تهران

کفی خودرو بر ، مطمئن شوید که به درستی تنظیم شده است

توجه داشته باشید حتما فاصله ی ایمن را رعایت کنید

نتیجه گیری در مورد ایمنی کیسه هوا،چگونه از آسیب کیسه هوا جلوگیری کنیم؟

سوال های متداول در مورد ایمنی کیسه هوا،چگونه از آسیب کیسه هوا جلوگیری کنیم؟

فهرست تصاویر

1- خودرو بر کفی در تهران

2-خودرو بر کفی در تهران

3- خودرو بر کفی در تهران

 

عنوان خودرو بر کفی تهران
نویسنده صادق ترکیان
دپارتمان اوج شید
تعداد کلمه 1620 کلمه
زمان مطالعه 16 دقیقه

 

خودرو بر کفی تهران

خودروبر کفی تهران

1- خودرو بر کفی در تهران

من در مورد اهمیت کیسه هوا صحبت می کنم

خودروبر ارسلان ، شاید در نگاه اول استفاده از ایربگ در خودرو بسیار هوشمندانه و منطقی به نظر برسد.در صورت تصادف یا تصادف جاده ای از برخورد سر و بدن سرنشین به قطعات سخت جلوگیری می کند. مانند داشبورد، شیشه ها، درها و …. فرمان. در واقع، آنها مانند یک بالش نرم پر از هوا هستند که مسئول محافظت از بدن ما هستند. البته نمی توان گفت که ایربگ به نرمی و ملایمی کفی خودروبر که تبلیغ می شود است!.

با این حال، آنها بسیار نرمتر از قطعاتی مانند بدنه فلزی و پلاستیکی خشک خودرو هستند. و در حال حاضر ایده معتبری به حساب می آیند. ایمنی ایربگ ها در سال 1998 برای همه رانندگان و خودروسازان روشن شد.پس از آن همه کشورهای غربی مجبور به استفاده از این کیسه هوا برای رانندگان و سرنشینان خودروهای خود شدند. در یک لحظه حساس است. بر اساس گزارش 1978-2008 مؤسسه ملی حمل و نقل و ایمنی بزرگراه، کیسه های هوای جلو .حدود 25000 آمریکایی را در تصادفات جان خود را از دست داده اند.

 خودرو بر کفی تهران ، ایربگ خودرو چگونه کار می کند ؟

ایمنی ایربگ‌های داخل خودرو از این واقعیت ناشی می‌شود که به قسمتهای حساس بدن اجازه میدهند لرزش کمتری را تجربه کنند. و در اثر فشارهای بالای تصادف آسیب جدی نبینند. باز شدن و فعال شدن این ایربگها متکی به سنسورهای تشخیص تصادف است که به گونه ای طراحی شده اند. که با بررسی شرایط مختلف وقوع تصادف را تشخیص داده و به کیسه های هوا دستور باز شدن می دهند. کیسه های هوا دستور فشرده شدن در این زمان و هنگام فرمان داده می شوند. کفی خودروبر .

اما به سرعت با هوا پر می شوند. و از برخورد سرنشینان به قطعات خطرناک مانند فرمان، داشبورد یا شیشه ها جلوگیری می کنند. استفاده از این ایربگ ها در خودرو بسیار مفید و کاربردی است. میتواند احتمال آسیب دیدگی سرنشین یا برخورد جدی را در مقایسه با خودروی بدون کیسه هوا 0.6 برابر کاهش دهد. هدف اولیه این کیسه ها محافظت از سر و گردن افراد است. و دو مورد از عواملی که مردم و سرنشینان خودرو را کمی آزار می دهد.خودرو بر کفی تهران در خودروبر ارسلان.

شدت باز شدن ایربگ و ترس از خفگی است. کیسه‌های هوا به شدت در تصادف باز می‌شوند، اما مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند. و حتی در صورت آسیب‌های جدی مانند آسیب‌های سر و گردن نیز قابل چشم پوشی است. همچنین پس از رفع خطر تصادف، هوای کیسه های هوا در مدت زمان کوتاهی تخلیه می شود. و سرنشینان دچار استرس نمی شوند. اما به دلیل احتمال خرابی کیسه هوا پس از باز شدن نیاز به تعویض دارد.2-خودرو بر کفی در تهران

اما آیا کیسه هوا در خودروها واقعا خطرناک است؟ کفی خودروبر

ایمنی ایربگ های داخل خودرو ثابت شده، خود ایربگ خطرناک نیست، به نکات توجه کنید!. امروزه بسیاری از خودروسازان تمام تلاش خود را می کنند. تا از این ابزار ایمنی در محصولات خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند. به طوری که حتی در برخی خودروها بیش از 10 ایربگ وجود دارد . شایعاتی مبنی بر آزمایش برخی از شرکت ها با استفاده از ایربگ به گوش می رسد. کمربند ایمنی در خودروهایشان با این حال، برخی افراد معتقدند که ایربگ مضر و خطرناک است.

به یک معنا، آنها به جای خودرو بر کفی تهران محافظت از جان سرنشینان، تلفات جانی را به بار آورده. اما بهترین مستندات و شواهدی که ایمنی ایربگ ها را توضیح می دهد، احتمالاً تجربه افرادی است. که با خودرو تصادف کرده اند و فرآیند کیسه هوا را باز کرده اند. و نحوه بازکردن آن آنها عملکرد آن را می دانند. به طور کلی، کیسه های هوا باید در کوتاه ترین زمان ممکن پس از برخورد اولیه فعال شوند.

به این معنی که تا زمانی که راننده و سرنشین به قسمت های مختلف محفظه سرنشین برخورد نکنند. باید به طور کامل باز شوند و از این کار جلوگیری شود.  کفی خودروبر این فرآیند تنها 20 تا 30 میلی ثانیه طول می کشد. و سرعت خروجی کیسه هوا در زمان تصادف حدود 322 کیلومتر بر ساعت است. جالب اینجاست که فناوری استفاده شده برای بازکردن و بازکردن کیسه های هوا دقیقاً مشابه سیستم پرتاب موشک ها است.

کیسه های هوا نیروی زیادی در حین کار ایجاد می کنند

کیسه‌های هوا بر اساس استانداردهای خاصی ساخته می‌شوند که در صورت عدم رعایت آنها می‌تواند منجر به صدمات جدی شود. به مثلا، فرض کنید راننده یا سرنشین یک خودرو فاصله بسیار کمی با کیسه هوا دارند. و زمانی که کیسه هوا باز میشود. khoodrobar خودرو بر کفی تهران ضربه و ضربه ناگهانی وارد می شود و فرد را به عقب پرتاب می کند. و احتمالا استخوان ها آسیب می بینند. منجر به آسیب جدی یا حتی سوختگی شدید شود. همچنین باز کردن کیسه هوا بدون کمربند ایمنی خطرناک است.

علاوه بر این، قرار دادن وسایلی مانند تبلت، بطری نوشیدنی، حیوانات خانگی و غیره بین مسافر و ایربگ نیز میتواند. صدمات وحشتناکی را به سرنشین وارد کند. البته تا حدود بسیار کمی می توان این وضعیت را کنترل کرد. و این مشکلات گاهی به دلیل ناگهانی یک تصادف یا اتفاق به وجود می آید. کفی خودروبر . بجز این مواقع، افراد زیر سن قانونی و کودکان بدلیل باز شدن ایربگ به احتمال زیاد با خطرات مواجه میشوند. بله؛ زیرا بدن آنها قدرت مقاومت در برابر نیروی خلاق را ندارد.

علاوه بر این، بسیاری از والدین از صندلی‌های مخصوص کودک استفاده می‌کنند.که با کیسه هوای داخل خودرو سازگاری ندارد. زیرا موقعیت و نوع این صندلی‌ها می‌تواند خطرات زیادی را برای کودکان به همراه داشته باشد. لازم است صندلی‌های کودک را به همان اندازه در صندلی عقب قرار دهند.

خودرو بر کفی تهران

خودروبر کفی تهران

2-خودرو بر کفی در تهران

چگونه آسیب  ناشی از کیسه هوا را کاهش دهیم؟ خودرو بر کفی تهران

همانطور که قبلا ذکر شد، ایمنی ایربگ های داخل خودرو به اثبات رسیده است. البته این سیستم خطراتی را نیز به همراه دارد. با رعایت چند نکته می توان این خطرات و صدمات احتمالی را به حداقل رساند. باز شدن ناگهانی ایربگ گاهی اوقات منجر به کبودی و حتی شکستگی بینی می شود. و به ندرت احتمال مرگ ناشی از برخورد کیسه هوا گزارش می شود. در حالی که مهندسان مکانیک و خودروسازان امروزی با کاستی ها  این سیستم دست و پنجه نرم میکنند. هنوز چند نکته وجود دارد که مسافران  khoodrobar باید خودشان رعایت کنند.

کفی خودروبر ، مطمئن شوید که به درستی تنظیم شده است

به طور کلی دقت و حساسیت تنظیمات ایربگ در کارخانه های خودروسازی بسیار بالاست. هر گونه تغییر ممکن است باعث اختلال در عملکرد کیسه هوا و خطرات زیادی شود. بنابراین اگر تنظیمات را دستکاری کرده اید یا برخی از ایربگ ها را غیرفعال کرده اید. دوباره آنها را فعال کرده و به تنظیمات اولیه بازگردانید.چک کردن کیسه هوا یکی از مواردی است که باید قبل از سفر بررسی کنید. سایر نکات مهم ایمنی خودرو را قبل از سفر از دست ندهید . از سفری امن و آرام با خودرو بر کفی تهران لذت ببرید.

 

   توجه داشته باشید حتما فاصله ی ایمن را رعایت کنید

 

به طور کلی فاصله بین کیسه هوا و سرنشین خودرو باید 25 سانتی متر باشد. عدم رعایت این کاهش فاصله ممکن است صدمات جبران ناپذیری به سر و گردن سرنشینان خودرو وارد کند. بنابراین توصیه می شود اگر راننده به دلایل مختلف از جمله ارتفاع کم نمی تواند این فاصله را حفظ کند.بهتر است ایربگ را خاموش کند.همچنین اگر به هر دلیلی متوجه شدید که فاصله تا ایربگ کمتر از 25 سانتی متر است. بهترین راه حل این است که صندلی را به عقب ببرید و این فاصله کفی خودروبر را رعایت کنید.3- خودرو بر کفی در تهران

 

نتیجه گیری در مورد ایمنی کیسه هوا،چگونه از آسیب کیسه هوا جلوگیری کنیم؟

در این مقاله از khoodrobar  در مورد کیسه های هوا ، عملکرد آنها و روشهای جلوگیری از آسیب صحبت کردیم.

خودرو بر کفی تهران

خودروبر کفی تهران

3- خودرو بر کفی در تهران

سوال های متداول در مورد ایمنی کیسه هوا،چگونه از آسیب کیسه هوا جلوگیری کنیم؟

مکانیزم کیسه های هوا به چه نحوی است  ؟

در مقاله ی بالا به صورت جامع در این باره صحبت نمودیم .

آیا باز شدن کیسه های هوا خطرناک است؟

بله می تواند خطرناک باشد.

فاصله بین سرنشین و کیسه های هوا باید چقدر باشد ؟

25 سانتی متر

کفی خودروبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *